2 Şubat 2013 Cumartesi

Ücretsiz Avrupa'yı gezmenin bir yolu olan Gençlik Otobüsü 4 Projesi için başvurular başladı!


Gençlik Otobüsü 4 Projesi bu yıl 15.07.2013 – 15.09.2013 tarihleri arasında Avrupa’nın 28 ülkesinde gerçekleştirilecektir. Gençlik Otobüsü 4” projesine katılabilmek için bu yıl 2 ayrı format düzenlenmiştir. Gençlik Otobüsü 4” projesinde çalışan en aktif 40 asistan ve 40 gençlik lideri “Gençlik Otobüsü"ne katılma hakkı kazanacaktır.
Asistanlık şartları ve liderlik şartları daha sonra düzenlenecek olan bilgilendirme toplantısında bildirilecektir. Toplantı tarihini ve yerini http://www.facebook.com/genclikotobusu sayfamızdan takip edebilirsiniz.
Proje kapsamında, “Gençlik Otobüsü 4” projemiz kapsamında ilk güzergâh Makedonya, (Ohrid) Kosova, (Prizren) Hırvatistan, (Dubrovnik, Zagrep) Bosha Hersek, (Mostar, Saraybosna) Slovenya, (Maribor) Avusturya, (Viyana) Çek Cumhuriyeti, (Prag) Anlmanya, (Berlin) Polonya, (Varşova) Belarus, (Minsk) Ukrayna, (Kiew) Moldova, (Kişinev) Romanya, (Bükreş) Bulgaristan, (Varna) ikinci güzergah ise Bulgaristan, (Sofya) Sırbistan, (Belgrad) Macaristan, (Budapeşte) Avusturya, (Viyana) Almanya, (Füssen, Freiburg, Berlin) Cumhuriyeti, (Prag) Hollanda, (Amsterdam) Belçika, (Brugge, Brüksel) Lüksemburg, (Lüksemburg) Fransa, (Paris) İspanya, (Madrid, Barselona) Monaco, (Monte Carlo) İtalya, (Venedik, Pisa, Floransa, Roma, Birindisi,) Vatikan, Yunanistan, (Selanik) ülkeleri ve şehirleri kapsamaktadır.
Bu yılki “Gençlik Otobüsü” katılımcıları ise ülke genelinde üniversite ve sivil toplum kuruluşlarında topluluk başkanları ve liderlik ruhuna sahip olan gençlerden seçilecektir.
Proje kapsamında gidilen şehirlerde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve resmi makam ziyaretleri gerçekleştirilecektir. Böylece proje kapsamında ülke gençlerimizin Avrupa da bulunan belediye, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle diyalog oluşturmalarını sağlamış olacağız. Kurulacak olan bu diyaloglar sayesinde gençlerimiz ileriye dönük işbirlikleri gerçekleştirme fırsatı elde etmiş olacaklardır.
Gençlik Otobüsü 4 projesine katılmak isteyen gençlerin aşağıdaki linkten başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir
 BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

1 yorum: