13 Şubat 2013 Çarşamba

ÜCRETSİZ “Kariyer Gelişim Döngüsü Eğitimleri”-KariyerIST

KariyerİST Nedir ?


KariyerİST Kariyer ve Girişimcilik Merkezi, İstanbul Mülkiyeliler Vakfı, Kültür Üniversitesi, Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ortaklığında yürütülen İstanbul Kalkınma Ajansı Projesidir.
Başvuru için tıklayınız.


İstanbul Kalkınma Ajansının “Çocukların ve Gençlerin Girişimcilik, Beceri ve Geleceklerini Destekleme Mali Destek Programı” çerçevesinde başarılı projeler arasında seçilerek onaylanan ve diğer 61 proje ile birlikte hibeye layık bulunan “KariyerİST Kariyer ve Girişimcilik Merkezi Projesi” başladı.
İstanbul Mülkiyeliler Vakfı ile Kültür Üniversitesi, Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği’nin de ortak olarak yer aldığı proje kapsamında, İstanbul genelindeki üniversitelerin, özellikle 3. ve 4.sınıf öğrencileri ve yeni mezunları hedefleniyor.

Proje kapsamında İstanbul Mülkiyeliler Vakfı ve Kültür Üniversitesi’nde kurulacak olan Kariyer ve Girişimcilik Merkezi’nde gençlerin yaratıcılık, yenilikçilik ve girişimcilik kapasitelerinin artırılması, özgüveni yüksek, beceri ve yetkinliklerini sürekli geliştiren gençlere sağlıklı kariyer planlaması konusunda yönlendirme ve bilgilendirme yapılması amaçlanıyor.
Merkezde verilecek ÜCRETSİZ “Kariyer Gelişim Döngüsü Eğitimleri” ile gençlerin bakış açılarında farklılaşma yaratılması, gelecek odaklı düşünceye sevk edilmesi ve mesleklerle tanıştırılması hedeflendi. Bu eğitimler sonrasında programı başarıyla tamamlayarak Sertifika alan öğrenciler, kendi kariyer projelerini hazırlayacak ve hazırlanan bu projeler arasından başarılı bulunanlar ödüllendirilecek.
Proje süresince, kariyer ve girişimcilik merkezinde alacakları eğitimler ile gençler iş hayatına atılmadan önce kapasitelerini geliştirmiş ve kariyer hedeflerini daha bilinçli yapacak hale gelmiş olacaklar. Bu suretle, KariyerİST Kariyer ve Girişimcilik Merkezi’nde Kariyer Projelerini başarıyla tamamlayan öğrenciler, projede iştirakçi ve destekçi olarak yer alan şirketlerde staj yapmak ve gelecekte bu kurumlarda önemli pozisyonlarda çalışmak için ciddi bir fırsat yakalayacaklar.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder